Bliv den, du er!


"Tid til dig selv.  Tid til fordybelse.  Tid til tænkning. Tid til skønhed. Tid til at stille spørgsmål og tid til at finde svar".

Virksomhedskurser- Marche Business


Skal jeres virksomhed have ro til tænkning, fordybelse og udvikling, så kom til Italien og hold jeres næste ledermøde, strategiseminar eller retreat. Din virksomhed får meget mere for færre penge og I får tilmed en stor og dyb oplevelse for livet, som team og kolleger.


Vi tilbyder at afholde jeres undringsfællesskab i smukke, unikke omgivelser i det ægte Italien.Vi afholder virksomhedskurser i bjerge eller ved vandet. I mere rustikke landlige omgivelser eller mere kystvendte omgivelser med magistralt havblik. For den virksomhed som ønsker at arbejde seriøst i omgivelser udover det sædvanlige. Ren og uforfalsket natur, gode mødefaciliteter, rekreative muligheder, ro til fordybelse i omgivelser som har det hele.


Disse vidunderlige steder befinder sig 20 km fra lufthavnen i Ancona. Lufthansa flyver fra Koebenhavn til Ancona med kort skifte i Munchen to gange dagligt.


Maximilian Kromann har afholdt i hundredevis af kurser og workshops for store danske virksomheder og organisationer indenfor Lederudvikling, Personaleudvikling, Strategianalyser, Værdiimplementering, Virksomhedsfilosofi, HR mm. Læs mere her:

Sommeren 2023: Tre weekender i det smukke og farverige Castelluccio.
Oplev den enestående blomstring i canyons og omgivelser der tager pusten fra dig!


Hvert år imellem maj og juli udspiller der sig i Castelluccio, tæt ved Norcia, et mageløst skue og et naturfænomen som betager og bevæger mennesker fra Italien og hele verden.

De beige, brune og rødlige bjerge omkranser et væld af vilde blomster, der med evigt skiftende farver og bedårende udtryk, taler direkte til dybet af vores sjæle og æstetiske sans. Det er som at træde ind i:"The Wild Wild Coloured West".


Vi arrangerer tre weekender i løbet af sommeren, hvor vi vandrer midt i imellem blomsterne og bjergene, og for at sige det lige ud: midt i skønheden. Vi spiser de lokale og meget berømte oste, pølser, trøfler, vilde asparges og skinker fra Norcia egnen. Vi får også lejlighed til at besøge nogle lokale producenter af håndlavede Ricotta oste. Der bliver rig lejlighed til at smage og købe lækkerier af mange forskellige specialiteter som olivenolier, honning, marmelader, lokale vine. I disse egne er det vildsvin, hjorte, kaniner, fasaner, får geder og grise, der lægger krop til pølser, skinker og pate.


To dage med velvære og skønhed, ro og væren, stilhed og nydelse. Vandring og gastronomi.

Forkæl dig selv eller dine nærmeste og få en enestående farverig oplevelse for livet.

Maks. 10 personer pr. weekend.

Pris: 5000,- kr. pr person som inkluderer:

2 overnatninger på hyggelig Agriturismo med morgenmad ved Castelluccio/Norcia

2 gange frokost

2 middage

Samt transfer fra Lufthavnen i Ancona til Norcia/Ascoli Piceno.

Prisen inkluderer ikke rejsen imellem Danmark og Italien!

Skriv på info@lemarche.dk eller ring på +45 20 64 52 48 for eksakte datoer.

Filosofi for børn


Hvad er tænkning? Der var engang, måske snarere, der er og vil altid være: Tanken . Den bevæger sig. Nogle gange hurtigt andre gange uendelig langsomt i vores bevidsthed. Men hvor kommer tanken fra? Tanken er barn af vores følelser og vores erfaring. Den er produkt af det vi ser, oplever, føler og sanser.  Af det som berører os. Tanken er bestemmende for for hvad vi beslutter os for at gøre og ikke gøre. Hvad vi beslutter os for at sige og ikke sige. Tanken befinder sig godt gemt inde i hovedet. Tanken kommer til syne i vores liv og verden, som ved magi, når den transformerer sig til ord og handlinger. Vi kan ikke fange den med vores fem sanser, men gennem ord og handlinger kan vi kan lære tanken at kende ved at føle, lytte og se. Når vi taler med vores venner så prøver vi at gøre vores tanker konkrete og forståelige. Når vi beslutter noget, når vi vaelger noget, så sætter vi vores bevidsthed i spil. Vi gør tanken praktisk og på den maade kan vi se den, eller den kommer til syne. Det vil sige tanken kommer fra det vi ser og oplever, mærker og smager. Den kommer af alt det som er omkring os og det er her vi kan lære tanken at kende. Gennem os selv og alle de mennesker som vi er i kontakt med.


Takket være tanken kan vi begribe og forstå historie, matematik, geografi, fordi når vi laeser og studerer bruger vi såvel øjnene i hovedet og taenkningens øjne. Har taenkningen øjne, kan du måske spørge? Ja, en slags vågne og parate øjne hvis opgave er altid at vedligeholde den bevægelse som vores tækning udfører. Som en slags elektrisk pæere som oplyser vores ideer. Hvad er vores ideer? Er det en slags små ideer eller noget helt andet? Ideer er som grene der vokser ud af vores tanker. De fungerer, eller rettere, de burde måske fungere sådan: Tanken bevæger sig, den spørger, den forhører sig og orienterer sig, den er nysgerrig efter at vide, at lære at kende. Tænkningens øjne ser på verden omkring os og ser på vores hjerters verden og herfra, stille og roligt, blomstrer vores ideer som hjælper os med at agere, tale og sige vores mening. Vores tanker er vigtige også selvom vi ikke kan se dem fordi vi takket vaere dem kan vi laere verden og menneskene omkring os at kende.


Hvem er filosofferne?


Filosofi er kærlighed! Kærlighed til visdom og nysgerrighed! Kærlighed til tankernes bevægelser som jeg beskrev før. Den ægte filosofi stiller en masse spørgsmål til livet og den verden vi befinder os i. Filosofien søger svar og mening med det som sker i vores liv og verden. Filosofferne siger ofte: Hvorfor? De søger svar, men det er langtfra altid at de eller vi finder dem. For at være rigtige filosoffer må konstant vi være nysgerrige, lade os berøre af verden og lade os overraske af det vi ikke vidste. Luk øjnene et øjeblik! Forestil dig den følese du har når du står overfor noget som du før ikke kendte. Som når du møder en ny ven eller veninde. Eller tænk på noget som du virkelig godt kan lide og som får din mund til at løbe i vand. Hvad er det egentlig som du gørr? Tænk over det! Stil spørgsmål! Spørg mor og far, din lærer, dine venner, spørg dig selv! Det er sådan at du lærer verden at kende.


Filosofferne tænker med munden åben, højt til himlen og laver filosofi. Skønheden ved at tænke over dit liv og din omverden giver energi til din bevidsthed. Det sætter din tænkning igang som får dine ideer til at blomstre og som ved en tryllekunst bliver dine tanker til spørgsmål, ord, erfaringer og følelser. Filosofferne er meget nysgerrige. De stiller spørgsmål og undersøger alt hvad der omkring dem: De spørger: Hvad er skønhed? Hvad er venskab? Hvad er had? Hvad er sandt? Hvor kommer vi fra? Hvorfor eksisterer døden?Er krig retfærdig? Hvordan styrer man et land? Hvad er frihed? Er der noget der er rigtigt eller forkert? Nogle filosoffer har skrevet om barnet Emilie som vokser op i skoven og kun spiser sund og naturlig mad. Andre filosoffer har set skildpadder løbe!


Nogle filosoffer har mærkelige navne som Demokrit, Zenon eller Platon. Nogle filosoffer har tænkt så meget at de nærmest gik på skyerne. Andre filosoffer havde sa travlt med at leve deres liv at de ikke engang anede at de var filosoffer! Nogle synes at filosoffer er mærkelige, men jeg synes at de har rigtig meget tilfælles med børn: Evnen til at vaere nysgerrig og stille spørgsmål. Evnen til at lege med tankerne og verden omkring os. Evnen til at lege og lære.


Er i klar til at lære filosofferne at kende?

Er i klar til at lege med jeres tanker og jeres ideer? Vi tager dig og jer med på det smukkeste eventyr....

Eksistentiel udvikling og Undringsfællesskaber


Hvem er du som menneske? Hvor er du på vej hen i livet?  Er du på rette vej, på afveje eller på vildveje? Hvor vil du gerne hen i tilværelsen? Hvilke valg er de rigtige eller forkerte at træffe i dit liv? Er der overensstemmelse imellem måden du tænker livet på og den måde som du lever det på? Imellem Bios og Logos? Hvad er dine livsværdier og hvor er i de i forhold til det liv som som du lever?


Jeg har igennem en årrække arbejdet med at bevidstgøre mennesker med udgangspunkt i deres egen selvforståelse og en aktiv stillingtagen til, hvad han eller hun har som grundlæggende værdier eller kræfter i tilværelsen. Og jeg har hjulpet, inspireret, udfordret og udviklet hundredevis af mennesker med udfordringer og problemstillinger af forskellig eksistentiel karakter fra stress, udbrændthed, afhængighed, meningsløshed, kærlighed, vrede, eksistentiel udvikling, svære valg, svære samtaler, nærvær, fravær, mangel på trivsel eller retning, afklaring, oplysning, nysgerrighed.


Hos mig går du til filosof i stedet for at gå til en psykoterapeut eller en psykolog

I modsætning til når man kommer hos en psykolog eller en coach som benytter sig af  divergerende fagspecifikke metoder og teknikker (f.eks. kognitive, systemiske eller konstruktivistiske), så møder man hos mig den filosofiske tilgang, du møder mig,  et andet menneske frem for en metode man søger at anvende. Jeg går ind i den sag, tema eller probelmstilling som optager dig og sammen går vi ind i et ægte undringsfællesskab for sammen at blive klogere på den sag, tema eller udfordring som du står overfor. Som en eksemplarisk samtalepartner der sammen med dig ønsker at forstå.Din eksistentielle udvikling har et livsfilosofisk fundament.


Er du interesseret i at udvikle dig og det liv du vil føre fremover, i stedet for at gå i terapi og se på det liv du har ført?


Jeg arbejder arbejder ud fra det kriterium, at jeg gerne vil gøre mennesker klogere. Den filosofiske samtale tager udgangspunkt i den enkeltes eksistentielle situation. De personer jeg arbejder med, uanset om de er ledere, mellemledere, eller helt almindelige folk på gulvet, er ikke patienter eller i terapi, men de er gæster i en samtale, der gennem fordybelse og afklaring skal klargøre de værdier, tanker, valg og forståelse, af det liv – og arbejdsliv, som de fører og lever ud fra. Den filosofiske samtale har som mål at Du får kvalificeret din egen selvrefleksion, tænker klart over dit liv, finder ud af hvem og hvor du er, identificerer egne livsmuligheder og tager et ansvar for at udleve dem.


Filosoffen, Lars Henrik Schmidt, udtrykker dette ganske rammende, når han siger:

Filosofferne gør sig ikke kloge på dine forhold, de forsøger at gøre dig klog på egne forhold”.


Eksistentielle filosofiske samtaler og undringsfællesskaber, er for dig som ønsker at gå i dybden med din eksistens for at identificere og skabe det liv, som du ønsker dig at leve.


Kom til Italien og Le Marche og få et møde imellem dig og mig, som foregår som en ægte eksemplarisk fælles samtale..Samtalen foregår som et samvær om spørgsmål og svar, og hensigten er at du selv udvikler en bedre livsberethed ud fra dine egne mål og værdier. Samtalen foregår ikke efter en manual, og der er ingen forudgivne løsninger, men målet er at tage udganspunkt i dig og dit sted i livet og sørge for du får en langt bedre og meget mere klar tilgang til dig selv, dit liv og andre mennesker gennem udforskning og udvikling af dine ressoucer.

 

Vi anvender den storslåede natur som baggrundshorisont for vores samtaler med vandringer og ture imellem lys og skygger af skønhed og stilhed. Vi fører samtaler på sjælesteder, det som de antikke romere kaldte Lucus, og du får nogle helt specielle naturoplevelser som taler til det inderste i dig. Mellem dale, skråninger, bjerge, floder og hav, findes der en poetisk skønhed og storhed midt i hjertet af en ren og uspoleret natur. Ideele omgivelser for personlig udvikling.


Eksistentiel udvikling og Undringsfællesskaber er som skabt for dem som har lyst til eller behov for finde ro, balance, inspiration og kontakt med det autentiske i sig selv. Midt i den store skønhed.


Se mere om hvordan jeg arbejder og hvad min filosofiske tilgang er:


Filosofi for børn. Filosofi for livet.


Trænger dine børn til input med mening og inspirerende undervisere i magiske omgivelser? Vi giver dine børn en oplevelse for livet her i Marche.


Ideelt for familier, hvor børnene får 4 timers undervisning og oplevelser om dagen, mens resten af familien kan holde ferie, tage på opdagelse i regionen eller andet.


Vi afholder kurserne hjemme hos os selv i landlige, trygge og smukke rammer. Vi har storslået natur omkring os, masser af husdyr, swimming pool, smuk have og flod i baghaven. Se billede her til højre. Francesca er medarrangør af kurset som sikrer at dine  børn også lærer en masse italiensk i løbet af ugen!.


Pris 4000,- kr i sommeren 2023 for 5 dages undervisning fra kl 9-13 inklusive materialer.

Hvad siger og tænker mine gæster?


"Opgaven var ikke helt almindelig:jeg havde ikke brug for et hold af folk, der skulle sende mine ledere på kanindræber kursus, talentudvikling eller pop-psykologiske kurser. Og det skulle ikke bare være et quick fix der varer et par uger. Talentet og lederegenskaberne var klart tilstede ved de mennesker som havde behov for at møde Maximilian, men potentialet  skinnede ikke igennem. Det var præget af en mangel på forståelse af egne kompetencer og selvforståelse.


Jeg havde i starten en del snakke med Maximilian, for at komme tættere på hvad butikkens ledere havde behov for og vi fandt i fællesskab ud af, hvor vi skulle hen.


Ved hjælp af coaching -og eksistentielle seancer blev opgaven løst rigtig godt. Lederne anvender dagligt de mange indsigter i praksis og taler dagligt om de store oplevelser de har haft igennem forløbet.


I dag har vi en meget stærk ledergruppe, som holder sammen, tænker sammen og forstår vigtigheden af det gode samarbejde i en butik anno 2017 har brug for".


Supermarkedschef. Peter. J

Kurser i Filosofiens historie og magi.

Anvendt filosofi


-Bliv dus med filosofiens sværvægtere. Fra den Antikke tænkning og Platon - til den moderne tænkning og Nietzsche.


-2 dages kurser med dybde, inspiration, skønhed og nydelse. Undervisning med kant og stof til eftertanker. Indsigt som udvider din horisont. I omgivelser der giver dig ro, glæde og nydelse. Undringsfælleskab mellem dig og de store filosoffer.


Filosofiundervisning hvor vi sætter skønheden i centrum for vores indgang til filosofien. Istedet for at fordrive skønheden, vil vi bedrive filosofi med tanken om den menneskelige begrænsning og den skønhed som findes i det umiddelbart givne.. Det vil sige ikke føre, ikke drive og ikke tvinge det religiøse eller fornuften ud i det ekstreme. Vi vil derimod tage udgangspunkt i det antikke mantra: Intet til overmål.


Den græske tankes storhed er jo netop indpakket i skønhed ved, at den ikke fornægter det religiøse eller fornuften. Men den som  tror sig hævet, klogere eller går ud over sin begrænsning, straffes ubønhørligt af Nemesis og meningsløshed.


Vi vil tilstræbe at være mere mådeholdne i vores tanker og omgang med filosofiens mestre. Vi lever jo i tider hvor ingen begrænsninger accepteres eller tolereres, hvor intet tolereres som står i vejen for vores meninger og ubegrænsede tilgang til at skulle leve vores liv som vi vil have det. Og dette medfører et væld af problemer og udfordringer for det moderne menneske og dets eksistens.


"Indbilskhed, fremskridtets tilbagegang", som Heraklit formulerede det skarpt og tidsløst.


Vi vil gøre filosofien og dens tanker levende, smidige og anvendelige. Vi vil føre dialog med filosofferne og bringe filosofien tilbage til den vigtigste og simpleste opgave: at hjælpe os med at leve vores liv og gøre det smukkere.


Vi vil undersøge grundlaget for vores antagelser om viden, virkelighed og værdier. Denne kursusrække er undervisning og undringsfælleskaber som i særlig grad har fokus på filosofiens anvendelsesmuligheder i praksis. Tanker, erkendelser og indsigter som du kan anvende i dit liv, på din arbejdsplads, i samfundet og hvor du befinder dig.


Her lærer vi sammen at arbejde målrettet med etiske og værdimæssige spørgsmål i relation til eget liv, til virksomheds ledelse, til kolleger, medarbejdere, klienter, kunder, politikker mv. Og denne kursusrække giver dig værktøjer til at kunne analysere og rådgive om filosofiske, eksistentielle. politiske, etiske, pædagogiske og organisatoriske problemstillinger.

 

Her får du skærpet dine færdigheder i formidling, refleksion og argumentation. Sammen med andre nysgerrige personer. Samvær baseret på glæde, undren og nydelse. Filosofi og med den dyrebare tid til tankens langsommelighed.


Vi filosoferer i det skønne Marche hvor vi kombinerer undervisning, øvelser, refleksion i den skønne natur, over den italienske gastronomi og i den italienske kultur og historie.


Dette er en luksuskursusrække for dig der vil både have indhold, Italien og mening. For dig som ønsker nye inputs, i inspirerende omgivelser og med jævnlig frekvens. Hvert modul opfølges af det næste modul, hveranden måned. Så du hele tiden har noget spændende, dybt og smukt at glæde dig og sse frem til.


Modul 1: afholdes forår 2023

Modul 2 afholdes sommer 2023

Modul 3 afholdes efterår 2023

Modul 4 afholdes vinter 2023

Skriv eller ring for eksakte datoer.

Pris 4000,- kr pr. modul og inkluderer overnatning og hovedmåltider men ikke rejse til Italien. De praktiske omstændigheder herom hjælper jeg hellere end gerne med.


Filosofi og det antikke Rom


Vild med det antikke Rom og dens storslåede kultur? Har du lyst til at lade dig forføre af de romerske perler, langt væk fra overturistede områder omkring Rom og Napoli? Har du lyst for at lade dig berøre og fascinere af den antikke verdens måde at leve og indrette sig på? Marche byder på masser af romerske smukke hemmeligheder og du får her en enestående mulighed for at lære dem at kende

,

3 eller 5 dages kurser hvor du får en indføring i den romerske kultur og den romerske livsfilosofi. Du lærer den antikke romerske æstetik og arkitektur at kende i smukke og betagende omgivelser. Romerne valgte nemlig ikke deres byer og kolonier tilfældigt! Vi lærer den antikke livsstil med dens mad og gastronomi at kende. Vi allierer os med passionerede guider, som taler engelsk og som med engagement og passion inviterer dig indenfor i de antikke perler, hvor meget stadig er under udgravning. For dem som er interesserede er det også muligt at vaere med som frivillig i udgravningerne af Urbisaglia eller Fossombrone i løbet af sommeren,


Vi besøger Amfiteatret i Ascoli. Udgravningerne i Cupra Maritima og Urbisaglia. Det antikke Forum Semproni i Fossombrone. Den antikke by Sentinum i Sassoferato. De romerske cisterner i Fermo. Det regionale museum for arkæologi i Ancona med dertil hørende amfiteater. Den gamle fabrik for olivenolie i Osimo, de romerske mosaikker i Sant Angelo in Vado samt andre gemte små perler i Marche regionen


Pris for 3 dage med frokost uden overnatning og fra kl 10-17 med undervisning og rundvisning pr. person: 4.000,- kr.


Pris for 5 dage med frokost uden overnatning og fra 10-17 med undervisning og rundvisning pr person: 6.000,- kr.


Vi arrangerer disse kurser løbende for individuelle personer eller for grupper.Filosofi og Gastronomi

"Nogle lever for at spise- andre spiser for at leve"


Hvad er hemmeligheden bag det fantastiske italienske køkken?

Vi vil sige kærlighed, langsommelighed, gode råvarer tilsat et par hemmeligheder.

Vil du lære hemmeligheden at kende?


Vi arrangerer workshops hvor du kommer i dybden med madtraditionerne i Le Marche som har rødder i bondetraditioner. Vi henter råvarer hvor de bliver lavet, laver mad sammen, forkæler vores smagsløg paa gode spisesteder og du får en indføring i italienernes filosofi om måltidet og dens mad og drikke.


Du får en oplevelsesbaseret indføring i hvordan de lokale pølser, kanin, kastanjer, urter, nødder, skinker, svampe og trøfler, kan forvandles til kulinariske delikatesser. Og med hertil hører naturligvis Marches gode vine. Hvidvin lavet paa Verdicchhio druen samt rødvin lavet på druerne Sangiovese og Montepulciano.


Har du f.eks prøvet at tilberede eller smage:

  • Passatelli med dele af pastaen lavet af brødkrummer, parmesan ost og æg kogt i boullion?
  • Lækre fyldte duer (piccione ripieno) eller kanin kogt i fennikel(coniglio in Porchetta)?
  • Fiskegryde(Brodetto) tilberedt med 13 forskellige slags fisk?
  • Spaghetti a le vongole (hjertemuslinger)?
  • Fåremælkeost (pecorino) sammen med rå bønner?
  • Stærk aromatisk ost ældet med ynde ved opbevaring i kalkstens huler (Formaggio di fosse)?


En ideel workshop for venner, veninder, virksomheden og dem som elsker at nyde. Her kan du hellige dig nydelsen og sanseligheden sammen med gode venner, kolleger eller andre nydende og sanselige mennesker. Samtidig med at du lærer nye gastronomiske hemmeligheder, fører samtaler i skønne omgivelser og udlever den ægte italienske livsglæde og kultur. Det er skønhed og livsglæde som ingen bør snyde sig selv for. Det er nydelse og godt for sjæl, sind og krop.


Vi tilpasser indholdet på dagene efter om du ønsker at være meget aktiv kokkererende eller lidt mindre aktiv og og mere nydende det tilberedte bords glæder.


Lad dig forføre af Le Marches hemmeligheder og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Buon Appetito.


Eksistentielle og sjælelige vandreture i Le Marche. Kom roen og skønheden i møde!


3 vandreture  af 2 dages varighed til at starte 2023 på bedste og smukkeste vis. Gør noget godt og forkæl dig selv. Kom til Italien. Kom til Le Marche. Kom tættere på dig selv og det autentiske smukke Italien


Igennem årtusinder har man brugt vandringen til at skabe grundlag for ro, fordybelse og forandring. De antikke grækere brugte vandringen som middel til en højere erkendelse. Alle pilgrimme vandrer med den samme drivkraft, nemlig at forandre noget ved livet. At vandre er ikke en aktivitet på linje med andre aktiviteter, det er en væren, en kommen hjem til sig selv. En vandrer ved aldrig hvad præcist han eller hun får ud af vandringen – det ved man først når man er kommet hjem igen. Men ro, fordybelse, skønhed, erkendelser, selvindsigt og inspiration er nogle nøgleord for disse vandreture i det skønne Marche i Italien.


Hvorfor skal vi nu vandre, tænker du måske? Hvorfor skal du med på vandring? For at give dig et længevarende frirum til at være stille eller til at overveje eksistentielle spørgsmål, som du har brug for at få tænkt igennem.

Har du brug for inspiration til fornyelse i dit personlige eller professionelle liv. Et pusterum? Nogle smukke dage i smukke omgivelser? Nogle valg du skal træffe? Finde eller genfinde energien og meningen med det hele? Afstressning? Refleksion? Lytte til kroppens og sjælens stemme i dig? Brug for at lade den store natur fylde dig op? Måske har du bare brug for at bevæge dig, nyde Italien og dens mange fristelser?


Tag med på denne vandring, fordi du har brug for at forkæle dig selv og fordi der ikke er den nødvendige ro i hverdagen til at få tænkt det hele ordentligt igennem. Her får du muligheden for at få den fornødne ro og simplicitet. Her får du et kæmpe rum med meget højt til himlen og du fjerner dig fra hverdagens forrykte jag og rutiner. Her får du med andre muligheden for at komme helt tæt på dig selv.Og du får muligheden får at møde andre mennesker hvor rammerne er anderledes og du kan derfor også forvente at blive klogere på andre aspekter af dig selv og andre gennem mødet med nye mennesker.


Vandringen foregår i Appenninerbjergene i Le Marche. Appenninerne er en 1200 km lang bjergkæde der løber parallelt med Adriaterhavskysten fra Alperne i nord til Calabrien i syd. Og vi tager vores 2 dages vandring i nationalparken Monte Sibellini som er en del af Appenninerne og ligger på grænsen imellem Le Marche og Umbrien. Da vejrforholdene i bjergene altid er behæftet med usikkerhed kan vandringen også alternativt foregå ved de smukke canyons og bjergpas ved Gola della Rossa og Gola Del Furlo. En ting er sikkert:  Le Marche byder byder på mageløs natur og smukke bjergtinder.

 

Her er det ”Naturskønhed” som sætter rammen for vores væren og fysiske vandretur.  Masser af smukke floder har deres udspring her. Her og der titter klosterkirker og middelalderbyer frem og tiden er ganske enkelt gået i stå her. Fyldt med løvskove, orkidéer og de store frie og åbne vidder så er her med andre ord rig lejlighed til at blive et med dig selv. Blandt nogle af bjergenes og dalenes beboere er ulve, kongeørne, vildsvin og hornugler.

I en af disse små idylliske og stemningsfyldte middelalder byer gør vi holdt lørdag aften for et godt italiensk måltid, meningsfulde samtaler og overnatning på et hyggeligt hotel/Agriturismo. Altsammen inden vi bevæger os ud i naturen igen søndag morgen.


Program:

Vi starter med en morgenbriefing lørdag morgen kl 9 og vi begynder vandringen kl 10 til kl ca 18- 18.30. Frokosten indtages og nydes i naturen. S Så gør vi holdt for aftenen på en Agriturismo, spiser et godt italiensk måltid med specialiteter fra Le Marche og vender dagens erkendelser og indsigter. Vi starter søndag morgen med en morgenmad og morgenbriefing og vandrer fra kl 9 til ca 15.30 hvor vi slutter og der er muligt at nå flyveren hjem til Danmark søndag aften.Nogle praktiske informationer:

Forberedelse: Når du tilmelder dig, laver vi et lille interview med dig for at høre om dine forventninger, behov og eventuelle ønsker og spørgsmål.

Der vil være mulighed for individuel eksistentiel sparring og coaching hvis du skulle have brug for det, men der bliver også frirum med ”Noble Silence”, hvor vi ikke kommunikerer med hinanden nogle timer. Alt efter dine behov! Der vil være mobilfri perioder i løbet af dagen. Forventeligt i tidsrummet fra 10-18 om lørdagen og 9-15 om søndagen. Først og fremmest for at komme stilheden og naturen i møde. Og for at give dig ro til at lytte til sjælen, kroppen og tankerne. Flere af de steder i bjergene vi vandrer er der i øvrigt slet ikke mobilsignaler!


Indkvartering på enkeltværelser på fin Agriturismo uanset hvilken af vandreruterne vi tager på.

Du er i almindelig fysisk form og forventer at kunne klare 10-14 km den ene dag og 6-8 km den anden dag.

Du får tilsendt en udførlig pakkeliste en måned inden vores vandring med de informationer som du har behov for. Forvent at vandre med en rygsæk som vejer ca. 3-5 kg med de basiske ting som du har brug for. Som flyselskaberne opererer med Travel Light tilbud, så tænk det som en Travel Light- Travel Far rygsæk!


Økonomi: De to dages vandretur koster 2500,- kr pr deltager. Beløbet inkluderer overnatning, morgenmad, frokost og aftensmad. Beløbet inkluderer ikke rejsen til Italien, men her er vi naturligvis behjælpelige med info, råd og tips. Turene bliver for grupper af personer fra 4-10 personer.


Vandreturene er programsat til:

Maj 2023

Juni og Juli 2023

Skriv eller ring for mere præcise datoer!


Individuelle eksistentielle samtaler og vandreture i det magiske Italien


Bliv klogere på dig selv og dine egne forhold
– Bliv den du er!


Har du brug for inspiration til fornyelse i dit liv? Et pusterum fra hverdagens trommerum? Nogle inspirerende dage i smukke omgivelser? Føre samtaler om det vigtige og væsentlige i dit liv der presser sig på? Nogle valg du skal træffe? Finde eller genfinde energien, dine ressourcer og meningen med det hele? Afstressning? Brug for at lade den store natur fylde dig op?


Forkæl dig selv og tag med mig ud på en 2 dages vandretur i det skønne Marche og få den nødvendig ro til at få vendt det hele ordentligt igennem. Her får du muligheden for at få den fornødne ro, fordybelse og tid til den selvrefleksion som så mange mennesker kommer bort fra når man har travlt med at leve livet. Her får du muligheden for at bevæge dig i mageløse omgivelser og du fjerner dig fra hverdagens forrykte jag og rutiner. Her får du med andre muligheden for at komme helt tæt på dig selv. Og du får muligheden for igennem samtaler at berige og bevidstgøre dit liv og din væren.


Vandringen foregår i Appenninerbjergene i Le Marche. Appenninerne er en 1200 km lang bjergkæde der løber parallelt med Adriaterhavskysten fra Alperne i nord til Calabrien i syd. Og vi tager vores 2 dages vandring i nationalparken Monte Sibellini som er en del af Appenninerne og ligger på grænsen imellem Le Marche og Umbrien.


Igennem de to dages vandring stiller vi skarpt på dine udfordringer og problemstillinger. Vi fører samtaler om det der gør dit liv værd at leve. Det kan være dilemmaer, valg og de store livsspørgsmål. Du bliver klogere på dig selv og dine grundlæggende antagelser, indstillinger og holdninger til livet, samt de normer og værdier du bevidst og ubevidst, lever efter? Gennem samtalen vil vi undersøge, udfordre og hæve samtalen til et alment og eksistentielt plan, der kan frembringe mod, overskud, ansvar og handlekraft.


Hvordan finder du mening i en til tider kaotisk verden der dagligt udfordrer med valgfrihed, forpligtigelse, engagement, lykke og lidelse, kærlighed og aleneværen, medgang og modgang? Og mangler du kvalificeret sparring og ro til at komme i dybden med nuet og fremtiden, så er disse vandreture måske noget for dig!


Eksistentiel coaching er samtaler, hvor dit liv er i fokus. Det er samtaler der kan fremkalde afklaring, større tilfredshed, glæde og mening.Der kan være eksistentielle områder som har brug for din opmærksomhed. Måske har du overset vigtige områder, som kan berige dit liv, give dig større tilfredshed og balance. Når man finder større eksistentiel klarhed, bliver det lettere at være nærværende og leve livet meningsfuldt.


Den eksistentielle samtale giver dig mulighed for at betragte, fordybe og filosofere over dine inderste tanker og drømme. Det handler om, det som er vigtigt for dig – det du har brug for – dine spørgsmål og dine svar – om den vej du vil vælge at gå i dit liv.


Fordi, livets dybeste mening er at leve i sandhed, ærlighed og kærlighed til sig selv og sine medmennesker.At vælge er ikke let. Nogen gange kan selv de enkleste, letteste valg være ganske tunge. Måske vælger du med lethed, eller måske vælger du at lade være med at vælge – selv om det også kan ses på som et valg.


2 dages vandring og samtaler kan tydeliggøre alternativerne i dit liv og kan være en værdifuld hjælp til at træffe det rigtige valg. Det, at se andre perspektiver på dine alternativer kan være en hjælp – til netop at vælge din vej.


Samtalerne hjælper dig på forskellige måder til at se dig selv med friske øjne, således at du får et mere realistisk og harmonisk billede af dine ressourcer, begrænsninger og muligheder. Dette vil hjælpe dig til at leve mere i overensstemmelse med de muligheder du indeholder.


Jeg ved det kan være et stort skridt, at bevæge sig fra komfortzonen og det trygge omgivelser og ind i udviklingszonen men du har kun dig selv vinde! Jeg møder dig der, hvor du tager afsæt og tilbyder et trygt rum, hvor vi sammen udfolder det du vælger at undersøge.


Kom til Italien og Le Marche og få et møde imellem dig og mig, som foregår som en ægte eksemplarisk fælles samtale. Samtalen foregår som et samvær om spørgsmål og svar og hensigten er, at du selv udvikler en bedre livsberethed ud fra dine egne mål og værdier. Samtalen foregår ikke efter en manual, og der er ingen forudgivne løsninger, men målet er at tage udganspunkt i dig og dit sted i livet og sørge for du får en langt bedre og meget mere klar tilgang til dig selv, dit liv og andre mennesker gennem udforskning og udvikling af dine ressoucer.


Vi anvender den storslåede natur som baggrundshorisont for vores samtaler med vandringer og ture imellem lys og skygger af skønhed og stilhed. Vi fører samtaler på sjælesteder, det som de antikke romere kaldte Lucus, og du får nogle helt specielle naturoplevelser som taler til det inderste i dig. Mellem dale, skråninger, bjerge, floder og hav, findes der en poetisk skønhed og storhed midt i hjertet af en ren og uspoleret natur. Ideele omgivelser for personlig udvikling.


Lidt om mig:

Jeg har igennem en årrække arbejdet med at bevidstgøre mennesker med udgangspunkt i deres egen selvforståelse og en aktiv stillingtagen til, hvad han eller hun har som grundlæggende værdier eller kræfter i tilværelsen. Og jeg har hjulpet, inspireret, udfordret og udviklet hundredevis af mennesker med udfordringer og problemstillinger af forskellig eksistentiel karakter fra stress, udbrændthed, afhængighed, meningsløshed, kærlighed, vrede, eksistentiel udvikling, svære valg, svære samtaler, nærvær, fravær, mangel på trivsel eller retning, afklaring, oplysning og nysgerrighed.Praktisk:

Skriv til mig for at vælge dagene for vores vandring, så arrangerer jeg det videre forløb! Turen kan også laves som 1-dags eller 3-dages forløb.

Pris: 3000,- kr om dagen, inklusive alle måltider og overnatning på hyggelig Agriturismo med enkeltværselse.

Prisen inkluderer ikke rejsen til Italien.

Se mere på www.lemarche.dk eller skriv til mig på: max@lemarche.dk eller ring på +45 20645248